Kaarten Noorderstroom


Om de naamsbekendheid van Noorderstroom te vergroten en wijkbewoners te informeren over de bijeenkomsten die we in september organiseren, hebben we enkele kaarten ontworpen. Deze zijn als flyer verspreid in de wijk. Sommige flyers zijn uitnodigingen, andere flyers kunnen daadwerkelijk als kaart worden verzonden. De foto’s heb ik gemaakt. De pakkende vormgeving is ontworpen door Bram Derix van Byte Me.

De beelden:

Op avontuur in de wijk: Nijmegen-Noord ligt in de Betuwe en de Historische Tuin in Lent is een kenmerkende plek in het stadsdeel. Met de plukdagen trekken ze in de zomermaanden veel bezoekers. Het zou leuk zijn als de Historische Tuin ook op andere momenten in het jaar een ontmoetingsplek wordt.

Kleine kinderen worden groot: de wijken Lent en Oosterhout kenmerken zich door een grote populatie kinderen. Nu spelen ze nog in de vele speeltuinen die er zijn. Een vrees van buurtbewoners is het ontbreken van voorzieningen en activiteiten voor de kinderen als ze ouder worden.

Doe je ook mee?: wie kent het spelletje niet. Het wordt gespeeld door jong en oud. Omdat ouderenzorg een van de thema’s is, hebben we bewust gekozen voor een beeld dat associaties met ouderen oproept en een herkenbare, positieve uitstraling heeft. Hoe oud je ook bent, je kunt altijd meedoen.

» Dit bericht is geplaatst in Fotografie, Opdrachten en getagged met . Bookmark de permalink.